Siirry sisältöön

Blogista

Metsäblogissa käsitellään metsä- ja suopolitiikan ajankohtaisia aiheita. Bloggaajina toimivat Luonto-Liiton metsäaktivistit sekä työntekijät. Kirjoittajat vastaavat itse sisällöstä, eivätkä tekstit edusta Luonto-Liiton virallista kantaa, ellei toisin mainita.

Haluatko julkaista Metsäblogissa? Kysy lisää tai lähetä valmis blogi osoitteeseen: kaisa.illukka (ät) gmail.com

Metsäblogisteja:

Kirsi_Eskelinen_blogiin Kirsi Eskelinen on Luonto-Liiton metsäryhmäläinen Oulusta. Hän on ympäristösuunnittelija ja opiskellut luontokartoitusta ja metsän keruutuotteita sekä koulussa että muussa elämässä.

Lauri_Kajander_blogiin Lauri Kajander työskentelee Luonto-Liitossa metsävastaavana.

Iiris ja hohkasammalIiris Kallajoki on kaupungista maalle muuttanut biologin alku, joka edistää metsien suojelua Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiirin metsäjaoksessa.

Juho Kytömäki Juho Kytömäki on ollut mukana luonnonsuojelussa aktiivisesti 1990-luvun lopusta lähtien. Erityisesti metsät ja suot ovat lähellä hänen sydäntään.

Sonja Martikainen Sonja Martikainen on luontokuvausta ja vaeltamista harrastava luontoliittolainen aktiivi Helsingistä. Koskemattomat erämaat, naavapartaiset metsät ja silmäkantamattomiin jatkuvat suot ovat parasta, mitä kaupunkilainen voi kuvitella.

Emilia Pippola Emilia Pippola on toiminut aktiivisesti Luonto-Liiton metsäryhmässä keväästä 2008 lähtien. Hän on koulutukseltaan biologi ja valokuvaaja.

SONY DSC Hanna Savisaari on pirkanmaalainen perinteentutkimusta opiskeleva rakennusrestauroija, joka löysi Luonto-Liittoon 2000-luvun alussa. Hän haluaa jäljittää metsien ja soiden kulttuurisia arvoja. Parasta ovat pitkät retket hiljaisessa maastossa.

Mari E. Niemi Mai Suominen (os. Mari E. Niemi) on toiminut Suomen metsien suojelun parissa vuodesta 2004 alkaen ja työskentelee nyt metsäekologian tutkijana.

katijatinka Kati Tiitola on kulttuurintutkija, joka löysi tiensä Luonto-Liittoon ja metsäryhmän toimintaan vuonna 2011. Metsissä kulkeminen inspiroi pohtimaan kulttuurista luontosuhdetta, etenkin kansaperinteen näkökulmasta.

Birthe Weijola Birthe Weijola tykkää liikkua niin Venäjän kuin Suomen ja Helsinginkin metsissä. Humanistina häntä kiinnostaa ymmärtää, millainen inhimillinen vuorovaikutus voi johtaa metsien suojeluun.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: